SHOP

Accesul în cadrul clubului de echitație Regatul Cailor este permis numai pe bază de programare prealabilă.

Înființat în anul 2008 datorită pasiunii pentru cai, Regatul Cailor a ajuns în scurt timp unul dintre cele mai prestigioase cluburi de echitație din țară. Clubul nostru este situat la numai jumătate de oră de centrul Bucureștiului, într-o zonă liniștită și verde, departe de vacarmul orașului și viața agitată de zi cu zi.  Regatul Cailor se remarcă prin îmbinarea perfectă a profesionalismului și pasiunii. Întins pe o suprafață totală de 6,5 hectare, Regatul Cailor se mândrește cu o echipă de oameni pregătiți și dedicați, facilități îngrijite și servicii de înaltă calitate oferite clienților noștri.

Oferim cele mai eficiente lecții de echitație, disponibile pentru toate nivelurile și pentru oricine dorește să învețe și să asimileze principiile și practicile necesare pentru a stăpâni arta echitației. În plus, echipa are ca scop dezvoltarea calificărilor și certificărilor în echitație la toate nivelurile de concurență, precum și promovarea unui mediu activ de activități ecvestre. Clubul de echitație este deschis pe toată perioada anului. Punem la dispoziția clienților noștri atât manejurile exterioare cât și manejul interior.

De asemenea, vă punem la dispoziție toate condițiile necesare pentru organizarea unor evenimente remarcabile, înconjurați de cai și natura.

Echipa noastră

Caii noștri

CONTACT