Dotari

Regatul Cailor se intinde pe o suprafata de 65.000 mp si ofera o varietate de facilitati -  spatii ingrijite, aerisite, luminose, hambare curate – acestea fiind doar cateva dintre caracteristicile de care se bucura clientii centrului nostru.

Concepute pentru a fi spatioase si sa mentina o atmosfera calda, grajdurile luminoase se intind pe o suprafata totala de peste 1100 mp. Acestea au 34 de boxe, din care 4 boxe duble  si 12 boxe normale au acces exterior. In plus sunt dotate cu sisteme de incalzire pentru a mentine temperatura confortabila in timpul iernii si sisteme de ventilatie pentru a asigura un flux constant de aer proaspat.

Deasemenea, grajdurile dispun de doua selarii si doua boxe pentru dusul si baia calului, din care una este echipata  cu uscator  cu ultraviolete – Solarium Sunny III – 3714 W.

Activitatea in manejul acoperit se desfasoara pe suprafata totala 1750 mp (26,3 * 66,5 m) un spatiu care dispune atat de lumina naturala din abundenta cat si de luminatoare. Acest spatiu este ingrijit in permanenta pentru a asigura confort in pregatirea profesionala atat cursantilor cat si a cailor. Manejul acoperit dispune de o tribuna special amenajata pentru insotitori sau pentru publicul iubitor  de concursuri si spectacole ecvestre.

Manejul amenajat in aer liber pe o suprafata de 2700 mp (30*90 m) este deasemenea ingrijit in mod regulat si este complet ingradit in scopuri de siguranta. In scurt timp, centrul va dispune  de un al doilea  manej in aer liber amenajat special pentru concursuri cu o desfasurare  pe suprafata totala de 6300 mp (70*90 m)

Ne gasesti si pe:

Telefon:

0735 HORSES
0735 001122

zilnic intre ore 09:00-20:00