Despre Noi

Regatul Cailor este cel mai prestigios club de echitatie din Romania. Manejurile, grajdul, padocurile, caii, poneii, taverna, profesionalismul angajatilor, totul este perfect. E construit atat de perfect incat vei simti ca este o oaza de calm care ofera o  atmosfera relaxanta si odihnitoare, departe de vacarmul orasului si viata agitata de zi cu zi.

afis 11

Cei mai buni sportivi si cei mai buni cai din Romania fac parte din Regatul Cailor. Acestia au castigat numeroase concursuri nationale dar si internationale la sarituri peste obstacole. Clubul de echitatie, aflat in sudul capitalei, se intinde pe o suprafata de 6,5 ha si ofera o varietate de facilitati –  spatii ingrijite, aerisite, luminose, hambare curate – acestea fiind doar cateva dintre caracteristicile de care se bucura clientii centrului nostru.

Conceput pentru a fi spatios si sa mentina o atmosfera calda, grajdul luminos se intinde pe o suprafata totala de peste 1100 mp. Acesta are 38 de boxe, din care 16 boxe au acces exterior. In plus este dotat cu sistem de incalzire pentru a mentine temperatura confortabila in timpul iernii si sistem de ventilatie pentru a asigura un flux constant de aer proaspat.

Grajd-Regatul-Cailor

Deasemenea, grajdul dispune de doua selarii si doua boxe pentru dusul si baia calului, din care una este echipata  cu uscator  cu ultraviolete – Solarium Sunny III – 3714 W.

Activitatea in manejul acoperit se desfasoara pe suprafata totala 1750 mp (26,3 * 66,5 m) un spatiu care dispune atat de lumina naturala din abundenta cat si de luminatoare. Acest spatiu este ingrijit in permanenta pentru a asigura confort in pregatirea profesionala atat cursantilor cat si a cailor. Manejul acoperit dispune de o tribuna special amenajata pentru insotitori sau pentru publicul iubitor  de concursuri si spectacole ecvestre.

Manej-acoperit2

Manejul amenajat in aer liber pe o suprafata de 2700 mp (30*90 m) este deasemenea ingrijit in mod regulat si este complet ingradit in scopuri de siguranta. Centrul dispune  de un al doilea  manej in aer liber amenajat special pentru concursuri cu o desfasurare  pe suprafata totala de 6300 mp (70*90 m)

Manej-exterior-1-septembrie-20111-300x199

Clubul de echitatie Regatul Cailor mai dispune de un loc de joaca pentru copii, o taverna cu capacitate de 100 locuri la mese si hambare pentru nutreturi.

Personalul clubului de echitatie Regatul Cailor este specializat, atent selectat, iar lectiile sunt supravegheate de instructori si antrenori de echitatie atestati.

Ne dorim sa incurajam si sa promovam echitatia in randul tinerilor, oferind cele mai eficiente lectii de echitatie disponibile pentru toate nivelurile si pentru oricine doreste sa invete si sa asimileze principiile si practicile necesare pentru a stapani arta echitatiei. In plus, echipa are ca scop dezvoltarea calificarilor si certificarilor in echitatie la toate nivelurile de concurenţa, precum si promovarea unui mediu activ de activitati ecvestre in zona.

Dorim sa cream o comunitate de prietenie cu toti iubitorii de cai. De aceea vrem sa integram diferite discipline in acelasi loc si de a deschide un club pentru toti care vor sa intre in comunitatea noastra, care sa se bucure cand sunt inconjurati de cai, intr-un mediu specific.

Si toate aceste le gasesti numai la Regatul Cailor! Te asteptam sa experimentezi!

 

 

 

 

Logos